Beheer & Syndic
+32 56 44 11 14

Over FTIMMO

FTimmo bvba, Frederiek Thiers Immobiliën, opgericht en actief sinds november 2001 in het vastgoedlandschap, in 2010 startte Frederiek Thiers met het uitbouwen van het syndic- en rentmeesterschap. Door de enorme groei heeft hij in mei 2016 zijn keuze gemaakt en zich 100% gespecialiseerd in deze sector.

Op heden is FTimmo een gevestigde waarde inzake het professioneel beheren van meer dan honderd residenties, daarnaast specialist in het beheren en verhuren van studentenhuizen met een ruim aanbod aan instapklare studentenkamers.

U wenst uw investeringseigendom te laten beheren door een professional, dan bent u bij FTimmo aan het juiste adres. 

Zaakvoerder, Frederiek Thiers, heeft een extra erkenning met cum laude bekomen sinds 2012 waar hij bij de eerste vijf gecertifieerde vastgoedbeheerders in België behoorde.

Dankzij de goede relatie met onze aannemers, kunnen wij kort op de bal spelen bij technische problemen, en genieten onze klanten van de scherpste prijzen bij onze leveranciers dankzij de omvang van ons patrimonium.

Wij beschikken over twee vergaderruimtes (6 tot 20 personen) in ons kantoor, u geniet er van een ontspannen en huiselijke sfeer tijdens de algemene vergadering, raad van mede-eigendom of persoonlijk bezoek.

Transparantie, vertrouwen en duidelijke communicatie zijn te troeven binnen FTimmo. Wij spreken uw taal.

Een team welke de nodige bijscholingen geniet om steeds up-to-date te zijn met de laatste wetgeving.

Kortom, wij zorgen ervoor dat alles binnen de kortst mogelijke termijn wordt opgelost of wordt beantwoord zodat u geniet van uw investering.

foto

24/7
+32 56 44 11 14