Beheer & Syndic
+32 56 44 11 14

Over FTIMMO

FTimmo, Frederiek Thiers Immobiliën, is sinds 2001 een gevestigde waarde inzake het professioneel beheren van een zeventigtal residenties welke circa 4300 kavels vertegenwoordigen, sinds 2011 spitst het zich ook toe op studentenhuizen met een aanbod op heden van meer dan 400 studentenkamers met het nodige comfort. U wenst uw investeringseigendom laten beheren door een professional, dan bent u bij FTimmo aan het juiste adres.

 

Zaakvoerder, Frederiek Thiers, heeft een extra erkenning met cum laude bekomen sinds 2012 waar hij bij de eerste vijf gecertifieerde vastgoedbeheerders in België behoorde.

 

Onze zaak spitst zich enkel nog toe op het syndic- en rentmeesterschap van gebouwen en studentenhuizen.

 

Dankzij de goede relatie met onze aannemers, kunnen wij kort op de bal spelen bij problemen, en genieten onze klanten van de scherpste prijzen bij onze leveranciers dankzij de omvang van ons patrimonium.

 

Wij beschikken over twee vergaderruimtes (6 tot 20 personen) in ons kantoor, u geniet er van een ontspannen en huiselijke sfeer tijdens de algemene vergadering, raad van mede-eigendom of persoonlijk bezoek.

 

Transparantie, vertrouwen en duidelijke communicatie zijn te troeven binnen FTimmo. Wij spreken uw taal.

 

Een team welke de nodige bijscholingen geniet om steeds up-to-date te zijn met de laatste wetgeving.

 

Kortom, wij zorgen ervoor dat alles binnen de kortst mogelijke termijn wordt opgelost of wordt beantwoord zodat u geniet van uw investering.

foto

24/7
+32 56 44 11 14